• Basistraining Make-up

    Opleiding tot Kleurconsulent
  • 1

Basistraining Make-up

Minstens één keer in haar leven moet elk mens (v) een Make-up advies hebben gekregen.

makeup5h3In deze Basistraining leer je de techniek en de kleuren voor een snelle basis make-up die past bij het kleurpalet van een klant.

Kennis.

Na het geven van een Kleuradvies bestaat er niets leukers dan je klant ook letterlijk mooi naar huis te laten gaan. En dat kan, want een vleugje make-up doet al wonderen: je klant wordt frisser, haar kleuren komen beter uit en ze kan er net wat gezonder uitzien zónder een dikke laag make-up.
Kleuren in de kleding die aansluiten bij die van het kleurpalet van je klant hebben altijd een positief effect en dat wordt nog versterkt door een klein beetje kleur op haar gezicht. Vergelijk het met een verfje op een muur of de kozijnen in je huis. Je hele woning krijgt daardoor direct een nieuwe glans. IMG 1284Zo werkt het bij ons ook. Natuurlijk zijn er vrouwen die helemaal geen make-up nodig hebben vanwege hun natuurlijke schoonheid, maar het gros van de vrouwen kan best een extra kleurtje gebruiken! 

Vaardigheden.

Tijdens deze training maak je je in één middag enkele basisvaardigheden eigen. Met een paar eenvoudige materialen en penselen weet je voortaan een verfijnd effect bij je klant te bereiken. Je oefent tijdens de les op jezelf en op je medecursisten om de techniek in de vingers te krijgen. Een make up les 2heerlijke ontspannen en tegelijk actieve en vooral... leerzame dag!

De cursus.

Deze training is een optie voor de cursusisten die de Basisopleiding Kleuradvies doen, maar je kunt je daar ook bij aansluiten. Bij minstens zes aanmeldingen kan deze training afzonderlijk als Verdiepingscursus worden gevolgd. Bij de training hoort een basispakket van het merk Cosart van Caroline Cosmetics met alle materialen (penselen, poeders, potloden, lipsticks) die je nodig hebt om een mooie make-up op te brengen. 
Nadere informatie en aanmelden via 06 526 56 513 of via opleidingen@regienstrategier.nl
 


 


78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513