• Basisopleiding Kleur

    Opleiding tot Kleurconsulent
  • 1

Het KoetshuisDe studio van Regien Strategier Opleidingen bevindt zich in Het Koetshuis aan de Utrechtseweg 125A in Amersfoort. In een sfeervolle en zonnige ruimte kun je hier een van de opleidingen volgen.

Routeplanner.

De Utrechtseweg 125A in Amersfoort is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het is maar 10 minuten lopen van (en naar) het NS-station. Vanuit het station steek je het plein over en loop je de Regentesselaan in. Bij de De Bosch Kemperlaan sla je rechtsaf. Bij de Utrechtseweg sla je linksaf. Naast nummer 125 vind je Het Koetshuis op nummer 125A.

Kom je met de auto, klik dan hier voor de routeplanner van de ANWB. En anders vertelt TomTom je wel hoe je moet rijden naar de Utrechtseweg 125A, 3818 EC Amersfoort.
NB Je kunt je auto gratis parkeren voorbij de eerstvolgende rotonde vanaf het Koethuis de stad uit. In de directe omgeving geldt: betaald parkeren.

 

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513