• Verdiepingscursussen

  • 1

03 Tekening Regien in grijsIn deze Verdiepingscursus leer je dat het kleureffect verandert bij mensen die grijs worden of grijs zijn. Kleuren die jarenlang goed en geschikt waren voor hun garderobe, voldoen niet meer.

Zorg dat je op de hoogte blijft.

Deze Verdiepingscursus richt zich onder andere op de verwarring en de twijfels bij veel vrouwen wanneer zij grijs haar krijgen. Grijs wordt vaak geassocieerd met oud, maar er zijn talloze voorbeelden van modieuze vrouwen met schitterend grijs haar.
In de cursus ga je met elkaar onderzoeken wat je je klanten die met deze twijfels worstelen, kunt adviseren. Hoe bereik je dat je klant ook zelf de schoonheid ziet van een nieuwe harmonie - IMG 1341juist door haar grijze haar? Welke kleuren zijn niet meer zo sterk en welke kleuren doen het tijdens of na het grijs worden extra goed?
Deze cursus scherpt dus je advies aan klanten die grijs worden of grijs zijn. Als je ook zelf al jarenlang je haar verft, is het een goede ervaring om samen met collega's die kleurverandering onder de loep te nemen en je door anderen te laten advisren.

Tarief en docent.

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 150,- (excl. BTW, incl. reader). Docente is Anneke Dercksen.

Data en locatie.

Grijs haar collage v. RegienZodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.
 

 

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759