• Verdiepingscursussen

  • 1

09 Tekening moslimaIn deze cursus leer je dat de begrippen 'innerlijk' en 'uiterlijk' geen 'holle' frases zijn. Als Image Consultant heb je steeds meer inzicht nodig in de persoonlijkheid van je klant.

Zorg dat je kennis up to date blijft.

Veel klanten vinden het vaak nog best lastig om ná een Kleur- en/of Stijladvies kleding te kiezen die hun letterlijk en figuurlijk past. Het kan allemaal wel kloppen qua kleur en pasvorm, maar het is toch vaak net niet de kleding die iemand gelukkig maakt. Want kleding moet kloppen bij een mens als individu, als een uniek wezen. Er ontbreekt vaak nog iets in de kennis over kleur en stijl, maar... wat?

Zorg voor optimale vaardigheden.

In de Verdiepingscursus Kleding en Identiteit leer je hoe een klant via haar kleding nog meer uitdrukking kan geven aan haar identiteit. Het kan niet genoeg benadrukt worden: Kleding is emotie en kleding is een taal.
In de cursus krijg je als Kleur- en Stijlconsulent tools in handen om je klanten nog meer inzicht te geven in wie zij is. Je oefent daarom met je medecursisten. Je leert daardoor meer over jezelf. Je leert een methode waarmee je via kleuren, stofstructuren, prints en verschillende soorten kledingstukken in combinatie met je leefstijl meer inzicht in jezelf krijgt. Dus: éérst zelf ervaren om het daarna aan je klanten over te brengen.
Je neemt kleding en accessoires mee om in de cursus de oefeningen met elkaar te kunnen doen. Voorwaarde is dat je al enige tijd ervaring hebt met het geven van Kleur- en Stijladvies.

Tarief en docent.

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 150,- (excl. BTW). Docente is Anneke Dercksen.

Data en locatie.

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759