• Verdiepingscursussen

  • 1

06 Vrouw met tas en broekJe leert in deze eendaagse cursus wat de effecten zijn van glans- en contrastkleuren. Daarna weet je ze naadloos in te passen in je Kleuradvies. Deze cursus is bestemd voor Image Consultants die de Basisopleiding Kleur met succes hebben afgelegd.

Zorg dat je bij blijft.

Als je kennis hebt van de Kleurenleer, dan kan je vanuit alle kleurpaletten de beste kleurcontrasten en verrassende kleurcombinaties aanreiken aan een klant. Je leert daarom in deze cursus met hoeveel kleuren jouw klant het beste uit de verf komt. Soms is dat monochroom, maar het kan ook zijn dat ze in een multicolor combinatie het mooist gaat stralen. Hoe je dat analyseert, wordt behandeld Glans en contrast2en geoefend in deze cursus.

Tarief en docent.

Het tarief voor deze eendaagse Verdiepingscursus is € 150,- (excl. BTW en lesmateriaal). Docente is Anneke Dercksen.

Data en locatie.

ContrastanalyseZodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee, lunch en reader. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759