• Basistraining Make-up

    Opleiding tot Kleurconsulent
  • 1

makeup5h3In deze Basistraining leer je de techniek en de kleuren voor een snelle basis make-up die past bij het kleurpalet van een klant.

Kennis.

Na het geven van een Kleuradvies bestaat er niets leukers dan je klant ook letterlijk mooi naar huis te laten gaan. En dat kan, want een vleugje make-up doet al wonderen: je klant wordt frisser, haar kleuren komen beter uit en ze kan er net wat gezonder uitzien zónder een dikke laag make-up.
Kleuren in de kleding die aansluiten bij die van het kleurpalet van je klant hebben altijd een positief effect en dat wordt nog versterkt door een klein beetje kleur op haar gezicht. Vergelijk het met een verfje op een muur of de kozijnen in je huis. Je hele woning krijgt daardoor direct een nieuwe glans. IMG 1284Zo werkt het bij ons ook. Natuurlijk zijn er vrouwen die helemaal geen make-up nodig hebben vanwege hun natuurlijke schoonheid, maar het gros van de vrouwen kan best een extra kleurtje gebruiken! 

Vaardigheden.

Tijdens deze training maak je je in één middag enkele basisvaardigheden eigen. Met een paar eenvoudige materialen en penselen weet je voortaan een verfijnd effect bij je klant te bereiken. Je oefent tijdens de les op jezelf en op je medecursisten om de techniek in de vingers te krijgen. Een make up les 2heerlijke ontspannen en tegelijk actieve en vooral... leerzame dag!

De cursus.

Deze training is een optie voor de cursusisten die de Basisopleiding Kleuradvies doen, maar je kunt je daar ook bij aansluiten. Bij minstens zes aanmeldingen kan deze training afzonderlijk als Verdiepingscursus worden gevolgd. Bij de training hoort een basispakket van het unieke door Regien en Rosa Strategier ontwikkelde merk Skin Color Cosmetics met (vanaf najaar 2018) alle materialen die je nodig hebt om een mooie make-up op te brengen.
Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via opleidingen@regienstrategier.nl
 


 


Skin Color Cosmetics©.
Het unieke systeem
voor Huidanalyse en Make-upadvies.

Als Make-upadviseur maak je gebruik van de Skin Color Cosmetics© en de daarbij behorende producten.

Met dit unieke analysesysteem kun je de huidskleur van je klant uiterst nauwkeurig bepalen. De door jou vastgestelde huidskleur is gekoppeld aan make-upkleuren die daarmee matchen. Alle kleuren zijn door Regien en Rosa Strategier ontworpen en zelf vervaardigd op natuurlijke basis (mineralen).
26951889 1008341629306624 111091078976399717 oNajaar 2018 is deze verfrissende en revolutionaire make-uplijn volledig leverbaar, maar er zijn nu al voldoende producten ontwikkeld om er in de Make-upcursus ervaring mee op te doen en te ervaren hoe geweldig dit concept in de praktijk werkt.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759